natting

Heihei ! Ikveld blir det natting hos Amalie og det blir kjempe gøy ! Vedder på at det kommer en del bilder når jeg kommer hjem igjen. Skal en tur til byen og handle litt små ting, også blir det sikkert en koselig kveld. Drar snart, må bare finne tingene jeg skal ha med også kjører mamma meg. Dere får kose dere så snakkes vi !


Ha en fin dag !

late dager

Heihei ! Til nå har jeg ikke gjordt annet enn å late meg. Jeg har sittet å for det meste på facebook også har jeg tatt litt bilder. Men det blir slutt på det etterpå, for da skal jeg ut å jogge. Blir deilig å trene igjen ettersom jeg har tatt en pause fra håndballen. Så ja, skal vel ta meg noe å spise snart, selv om jeg spiste for to timer siden. Hhaha, live er herlig !

Hhaha, her ser man at jeg har fritids ! Menmen, nå blir det Tempele Run party alene. Som også er fritids egentlig, men...

Spiller dere Temple Run ?

Les mer i arkivet » Februar 2012 » Januar 2012Hejhej ! Jeg heter Kira, jeg er 13 år og kommer fra et lite sted som heter Son. Jeg har interesse for foto ! Håper dere liker bloggen min, så snakkes vi !

kiraha.blogg@gmail.com
Venneforespørsel


leser denne bloggen nå!

K a t e g o r i e r

A r k i v

hits