#shutmeup

Heihei ! Jeg orker egentlig ikke å blogge nå, men jeg får vel prøve...

Jeg har ikke hatt de beste dagene i det siste. Jeg gråter lett og tenker utrolig mye, på ting som betyr utrolig mye for meg. Jeg føler meg ofte alene og har ingen å snakke med. Jeg har gode venner, men jeg lager en mur rundt meg så ingen kommer inn til meg. Jeg har også mistet gode venner i det siste, men også blitt kjent med helt nye venner som jeg aldri hadde trodd jeg skulle bli venn med.
Woman-crying-2_largeTumblr_lz5q8fbmrw1qf34pmo1_500_large
Jeg er veldig glad for at jeg har de gode vennene jeg har nå. Og ingen kan forandre på det ! Jeg skulle ønske jeg hadde et perfekt liv ! Men det har jeg ikke, og jeg tror heller jeg aldri kommer til å få det, og jeg klarer heller ikke å gjøre det beste ut av det. Kan sitte i timesvis å bare stirre på veggen. Mange tanker surrer rundt i hode og jeg klarer ikke å tenke klart. Det går ut over skolen og familie forholdet. Og venner.
Tumblr_ll19brmhlc1qcp364o1_500_large1378814-7-1328652183264_largeTumblr_lzafzl8uyu1qcf1jwo1_500_largeTumblr_l5s7huweeg1qalsejo1_500_large
Mange tenker sikkert at jeg er den dramaqeenen men det er jeg ikke ! Jeg skriver bare det jeg føler... Og hvis dere ikke respekterer det jeg skriver, så bare forlat bloggen min !

Noen gang hatt det sånn ?


9 comments

©abeck - Kommenterer tilbake

13.feb.2012 kl.20:30

er så enig med deg, vennen!

Julie Grinaker

13.feb.2012 kl.20:32

håper på at du kommer til å føle deg bedre snart!♥

Ine Losvik

13.feb.2012 kl.20:32

Åh, du som er såå søt! Har hatt det vanskelig jeg og.. og har det slik egentlig enda! Du kan legge meg til på facebook elns hvis du vil snakke.. Siden jeg ikke kjenner deg, så kan jeg vel egentlig ikke dømme deg heller.. Håper du tar kontakt og kansje vil høre på mine problemer også, sånn at vi kansje kan være der for hverandre! Du er herlig og fortjener ikke å ha det ille!

johanne

13.feb.2012 kl.20:32

respekterer deg! og har hatt det sånn mange ganger selv ♥ kjempefin blogg
nei, har alltid hatt venner rundt meg, men jeg har heller ikke er perfekt liv, pappa bor i utlandet og jeg ble dumpet av kjæresten rett etter julaften! men jeg gjør som deg, lar ingen komme inn til meg og ingen får egentlig ikke vite hvordan jeg har det, er så redd om hvordan folk vil reagere.. Håper du føler deg bedre snart! ♥
har det helt likt som deg.. skjønner deg veldig godt<3

Somia

14.feb.2012 kl.14:32

Alt ordner nok seg etterhvert vennen (:

oxox

ida <3

14.feb.2012 kl.15:58

Jeg tror alle har hat det saan en eller flere ganger. Jeg har det i vaert fall. Innimellom kan jeg bare kjenne taarene presse paa og ikke vite hvorfor. Naar jeg ler tenker jeg innimellom ett stort smil kan skule mye. Bare snakk med meg da Jenta mii ! Om du vill da <3 Er her for deg altid om du trenger meg! Uansett om vi har krangla kan du komme til meg !! Kjempe glad i deg <3
Alle har oppturer og nedturer iblandt.. Håper det går bedre med deg snart!

Skriv en ny kommentarHejhej ! Jeg heter Kira, jeg er 13 år og kommer fra et lite sted som heter Son. Jeg har interesse for foto ! Håper dere liker bloggen min, så snakkes vi !

kiraha.blogg@gmail.com
VenneforespørselK a t e g o r i e r

A r k i v

hits